کلافه بودن از بچه داری

سلام وقت بخیر. من ۸ ساله ازدواج کردم و یک دختر یکساله دارم. تو شهر غریب زندگی میکنم. اینجا هیچ فامیلی نداریم. دوستامم سرشون به زندگیشون گرمه. شوهرم ۵ صبح میره سرکار ۸ شب میاد خونه. از اینکه کمکی برای بچه داری ندارم به شدت ناراحت و خسته ام. به شدت استخوان درد و ... دارم که تحت درمانم. دخترم خوابش خیلی کمه. زیاد گریه میکنه.خیلی دکتر بردیم. انواع سونو انواع آزمایش ولی هیچ فرقی نکرده

من واقعا خسته شدم

نمیدونم باید چیکار کنم

اصلا با این شرایط چطور از بچه داری لذت ببرم

همیشه درد دارم و خسته ام از بی خوابی. هر چی هم میگذره خواب بچم کمتر میشه.خیلی کلافه ام.اصلا وقت استراحت ندارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم
جان دلمطبق آمار های رسمی مادران کودکان نوزاد تا سه سال خسته ترین انسان های روی زمین هستند !
انگار شما یه شغل تمام وقت داری درعین حال که بسیار خوشحالی اما بسیار خسته هم هستی
گاهی مادرها بعد از زایمان دچار افسردگی پس از زایمان میشن که بعد چند ماه خوب میشن اما در
بعضی افراد هم تا یکسالگی فرزندشون ادامه پیدا می کنه
بهت پیشنهاد می کنم به یه متخصص مراجعه کنی که ایشون از نزدیک علائمتون رو بپرسن تا بتونن کمکتون کنن
البته من براتون چند موردی رو که خودتون می تونید تو خونه به خودتون کمک کنید رو مینویسم امیدوارم بهتون کمک کنه:
برای بیرون رفتن و ملاقات با دوستانت یک  برنامه منظم ترتیب بده   و از اون ها بخواه  که به صورت منظم با شما تماس بگیرن و به ملاقات شما بیاین. دور بودن از جمع می‌تونه افسردگی رو بدتر کنه  مخصوصاً اگر با استرسِ بزرگ کردن یک نوزاد نیز همراه باشه !

رژیم غذایی متعادل داشته باش اگر اشتهات کم شده  می‌تونیدر طول روز از میان وعده‌های سبک استفاده کنیمیتونی از پزشکت بخوای  که در صورت لزوم برات مکمل‌های غذایی تجویز کنه.

ورزش منظم روزانه داشته باش به عنوان مثال در فضای باز قدم بزن. ورزش بهت کمک می‌کنه  که خلق و خوت  بهتر بشه  و سرحال بشی.

تا جایی که امکان داره در معرض نور خورشید قرار بگیر،پرده‌های خانه رو کنار بزنو تا جایی که امکان داره در طول روز از خونه بیرون برو .

برای تهیه غذا و سایر کار‌های خونه از دوستات و یا همسرت  کمک بگیر،دوستان معمولا از کمک کردن به شما خوشحال میشن.

بیش از اندازه کار نکنتا جایی که می‌تونی استراحت کنو بخواب. خستگی می‌تونه  افسردگی بعد از زایمان را بدتر کنه
تلاش کن مادرهایی که مثل شما به تازگی مادر شدن رو پیدا کنی و باهاشون حرف بزنی هیچ کس مثل اونا نمی تونه تو رو درک کنه یا تجربیاتش رو در اختیارت بگذاره
حتی می تونی از شبکه های اجتماعی مجازی استفاده کنی که مادرها تو اون محیط تبادل اطلاعات و تجربیاتشون رو میزارن
البته عزیزم این شرایط که همیشگی نیست با بزرگتر شدن فرزندت بیشتر این مسائل حل خواهد شد