یواشکی سیگار کشیدن همسر

سلام. من شوهرم دور از چشم من سیگار میکشه ولی تا حالا جلو من نکشید یه بار بهش گفتم گفت نمیکشم ولی باز که از پرسیدم گفت میخوام بزارم کنار خسته شدم دیگه نمیخوام ادامه بدم ولی هنوز کنار نذاشته شاید روزی 4 یا 5 نخ بکشه روزاییم که تعطیله اصلا نمیکشه یا مسافرت بریم دیگه شاید اونم آخر شب یکی یا دوتا لطفا بگید من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود برشما
همسرتون مصرف كمي براي سيگار دارن و ترك به راحتي اتفاق خواهد افتاد. اما الويت با همسرتون هست كه همكاري در كنار گذاشتن سيگار بكنن.
ميتوانيد مقدار مصرف سيگار رو كم كنيد
مثلا همون ٥ نخ رو نصف بكشن
و بعد مصرف رو به تعويق بندازن
از جايگزينهايي براي مصرف سيگار كمك بگيرن كه كمتر تمايل به مصرف داشته باشن.
ورزش سبك كمك كننده است
داشتن سرگرمي و كار
خسته نشدن و استراحت كردن بين كار
تفريحاتي كه زمان رو پر كنه
محيط هاي جديد و بودن باافرادي كه انگيزه ترك رو در ايشون بالا  ميبره هم كمك كننده است.