بی توجهی همسرم به من

سلام خدمت شما من ۱۹سالمه و شوهرم ۲۸ شوهرم به تقریبا ۸/۹ ماهه به من توجه نمیکنه به نیاز هام اهمیت نمیده میل و رغبتی به حتی کنار من خوابیدن نشون نمیده در واقعه ما چند وقته به خاطر مسائل کاری با پدر مادرم زندگی میکنیم و باهاش مهربونم از همه لحاظ

به نظر شما علت این رفتارش،چیه اهل خیانت نیست چون گوشی مون دست هم دیگست فقط من تو رفتارش موندم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
عزيزم در اين بازه زماني ٨-٩ ماه كه عنوان كرديد ايا غير از مسائل كاري موضوع ديگه ايي پيش امده يا اتفاقاتي در رابطتون رخ داده كه ممكنه علت اين سردي باشه
ببينيد در اين شرايط اقتصادي چالش هايي كه پيش مياد براي افراد به شدت اسيب زاست و اگر تنها اتفاق كاري بوده ميتونيد يكم به ايشون زمان بديد و همدلي كنيد تا حل شوذ اما اگر اتفاقات ديگه هم عامل بوده راجبش صحبت كنيد و حتي با ارامش علت اين تغيير رفتار را بپرسيد،
بهتره به خيانت فكر نكنيد بخصوص كه شواهدي نديديد .