دوست نداشتن نامزد

سلام

خواهرم ۲۰ سالشه پسرداییم اومد خواستگاریش ۲۲سالشه از هر لحاظ عالیه مهم اخلاق و رفتاره که همه چی تموم

ما کلا دختر به غریبه نمیدیم

خواهرم قبول نمیکرد ما باهاش حرف می زدیم اصلا زور نمیکردیم خودش بالاخره گفت همه میگن خوبه برم دیگه

دو روز پیش انگشتر آوردن هنوز آزمایش نرفتن صیغه محرمیت خوندن

دیروز باغ داییم دعوت بودیم میگه دستمو گرفت حالم بدشد چندشم میشه

میترسیم بهم بزنیم بابام سکته میکنه

ولی من میگم برن به آزمایشگاه بگن تو برگه بزنه که منفی یعنی خون هر دو به هم نمیخوره

آزمایشگاه قبول میکنه؟

اونجوری باز آبرومون نمیره میگیم خونشون بهم نخورد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
حتما عدم تمایل خواهرتان را جدی بگیرید‌. بی میلی مخصوصاً جسمی و جنسی به کسی، چیزی نیست که بعداً در طی زندگی رفع شود و یک عمر مشکل درست می کند.
به هیچ وجه، کسی را مجبور به ازدواج نکنید.
معمولا قوانین آزمایشگاه های ازدواج خیلی سفت و سخت است و به دلیل مسیولیت قانونی جدی، کسی نمی پذیرد که نتیجه ی اشتباهی به شما بدهد مگر این که پارتی خاصی داشته باشید که بحث آن متفاوت است.
در ضمن این مسیله در کوتاه مدت، سر و صدایی به پا می کند ، اما در طولانی مدت در خانواده ها فراموش می شود. اما نارضایتی یک فرد از ازدواجش و عدم علاقه به همسر،هرگز فراموش نمی شود. بنابراین راجع به مسایل در یک چشم انداز وسیع نگاه کنید.