لکه بینی در هفته هشت بارداری

با سلام.ببخشید من حدود هشت هفته هستم.از اول بارداریم تا الان دوباره ترشح قهوه ای رنگ دیدم.یبار بعد سونوی واژینال.یبارم دیروز.زیر دلم مثل پریود درد میکرد ویکم ترشح قهوه ای دیدم.به نطرتون خطرناک؟از دیروز دیگه ندیدم.شیاف استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بسته به نظر پزشکتون میتونید شیاف استفاده کنید بخصوص اگر سابقه نازایی یا سقط یا .... دارید
در غیر این صورت استراحت کردن و مصرف مایعات و دوری ا زاسترس میتونه کمک کننده باشد تا تکلیف بارداری مشخص شود