سن مناسب بارداری

سلام و وقت بخیر. من ۲۲ سالمه و همسرم ۳۵ سالشونه.و الان مدتیه در حال اقدام بارداری هستیم.ولی من همش نگرانم که نکنه سنم کم باشه برای بچه دار شدن البته همه شرایط زندگیمون برای این موضوع خوبه خداروشکر و با همسرم رابطه خوبی داریم.اما نگرانیم از اینه که اطرافیان و دوست و آشنا شاید مسخرم کنن و بگن که چه قد زود....این مسئله اذیتم میکنه.به نظرتون درستش چیه؟البته هردومون هم یکم مشگل داریم و شاید زمان بگذره مشگل همسرم با بالا رفتن سنش بیشتر بشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
متوجه مشكلي كه انتهاي جمله مطرح كرديد نشدم منظورتون اختلافات زناشويي هست يا موضوعات مربوط به بارداري ؟
عزيزم يادتون باشه هيچ وقت نبايد به حرف مردم اتكا كرد چون هميشه مردم حرفي براي زدن دارند و اين مسئله واقعا بي اهميت است نبايد بخاطر ديد مردم ،حرف مردم زندگي سخت گرفت .
براي پدر مادر شدن شرايط اقتصادي و امادگي رواني دو طرف مهمه و لازمه يك براورد از شرايط زندگي خودتون داشته باشيد و بعد اقدام كنيد .