سلام.من مادرم سابقه دیابت دارن. یه سری تقریبا دو سال پیش قندشون بالا بود دکتر بهشون قرص تجویز کردن.مامانم چند تا قرصو خوردن دیگه نخوردن. گفتن وقتی قرص میخورم حالم بد میشه.الان باز چند وقته دوباره سرگیجه دارن.البته اینو بگم که فشارشون هم بالاست که قرص فشار میخورن.فقط قرص قندشونو نمیخورن.جدیدا باز سرگیجه دارن.میخواستم لطفا راهنمایی کنیدکه آیا دیابت رو میشه با خوردن مثلا ماده خاصی کنترل کرد یا نه؟اگه هست بگین چه ماده غذایی براشون خوبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۷۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام برای کنترل  دیابت حتما نیاز به دارو هست
دیبات قاتل خاموش است و ممکن است عوارض جبران ناپذیر عروقی و قلبی و کلیه و چشمی و.. بءذارد با پزشکان غدد مشورت کنید