توجه زیاد همسر به کار

سلام. همسرم بیش از اندازه به کارش اهمیت می دهد دوست دارم که اهل کاره ولی گاهی احساس میکنم من و خانه براش مهم نیست ۱۱ساله ازدواج کردیم فقط ۲بار سفر رفتیم اون هم با خانوادهامون این حس تنهایی هر از گاهی بینمون را بهم میرزه نمی دونم چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزیز

همونطور که می دونین کار کردن یک بخش جدایی ناپذیر برای اغلب مردان هست. البته در حد متعادل. همه ما یک زمان هایی رو به کار، زمان گذاشتن برای خود و زمانی برای خانواده و در کنار دیگران بودن داریم. بهترین حالت اینه که همه این زمان ها متعادل باشه. وقتی کسی از زمان برای خودش بودن میگذره شاید از تنهایی خودش می ترسه یا راحت نیست یا به هر دلیلی داره از این زمان فرار میکنه. گاهی اوقات هم کار میکنیم و تمام فکرمون رو روی کار متمرکز میکنیم چون مسائلی هست که ترجیح میدیم راجه بهشون فکر نکنیم یا هر دلیلی... گاهی هم کار کردن میشه تنها دلخوشی، اعتیاد به کار کردن و...... یا حتی ساده ترین دلیلش برطرف کردن نیاز هاست. اگر از نظر شما مثلا نیاز مالیتون اونقدر نیست کا همسرتون بیش از اندازه کار بکنه شاید ایشون برای خودش یک سری اهدافی داره یا یکسری معیار و ملاک های سختگیرانه ای که هنوز راضی نشده. این ها صرفا فرضیاتی هست که من میگم چون تمام جوانب زندگی شما را نمیدونم. بهترین راه این هست که یک زمان مناسبی را انتخاب کنی و به همسرت بگی که چه احساساتی داری بدون اینکه ایشون احساس کنه تقصیر کاره. بگی که دوست داری و نساز داری که بیشتر باهاش وقت بکذاری. نظرش رو راجع به زمان گذاشتن بیشتر جویا بشی تا متوجه فکر و احساس همسرت هم بشی.

پایدار باشید.