سلام.  من ۶ ساله که با پسر عموی مامانم در ارتباطم و  مامانش همون سال دوم به مامانم گفت که دخترتونو برای پسرم نگه دارید تا ما برای پسر بزرگتر یه همسر مناسب پیدا کنیم اما فقط در حد زنگ‌ب ود و ما رفته رفته بین خودمون خیلی علاقمون نسبت بهم بیشتر شد  و بعد ۶ سال برادر بزرگش هنوز اقدامی برای ازدواج نکرده و هر چی به خانوادش میگه اونا میگن صبر کن تا یه زمان مناسب  و ما  فکر میکنیم داریم از برنامه ریزی زندگیمون عقب میوفتیم هرچیم به خانوادش اصرار میکنه  حرفشون همونه ولی دیگه نمیگن باید برادر بزرگ ازدواج کنه  باید چیکار کنیم دیگه خسته شدیم  بنظرتون چی بگیم که راضی بشن ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اول از همه بايد دليل اين عقب انداختن را متوجه شد اينكه الان بهانه ايي به عنوان ازدواج برادر بزرگتر نيست بايد فهميد علت اين تاخيرها چيست
عزيزم هنوز سني نداريد كه نگرانيد كه عقب بيفتيد بهتره اين زمان را بيشتر به شناخت هم اختصاص بديد و حتما جلسات مشاوره پيش از ازدواج برويد
همونطور كه مادر اين اقا چند سال پيش از مادرتون تقاضا كردند زمان بدهيد اگر واقعا انقدر انتظار ازار دهنده شده براتون ميتونيد از مادرتون بخواهيد يا با ايشون تماس بگيرند و تصميم خانواده را جويا شوند .