درمان زخم دهانه رحم با شیاف ماریانا

سلام وقت بخیر من ۲۵ سالمه و ۵ ساله ازدواج کردم یه بچه ۳ ساله دارم الان ۶ ماهی میشه دچار زخم دهانه رحم شدم چند دوره دارو مصرف کردم آخرین بار دکترم گفت فعلا خوبه بدتر نشده یعنی تکون نخورده ولی ماه بعد بیا اگه لازم شد فریر کنم حالا بخاطر کرونا دوماهه که نشد برم میخواستم بدونم این شیاف ماریانا که میگن آیا تاثیری داره برای زخم میگن خیلی خوبه ممنون میشم جواب بدین مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل بچه دار خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام باید معاینه بشید و حتما پاپ اسمیر ارسال بشه و نوع زخم مشخص بشه و دارو تحویز بشه