سلام مجردم ۲۴ سالمه تو رو خدا کمکم کنید از فکر و ترس از دست دادن عزیزام دارم روانی میشم همش فکر و حال بد به خودکشی فکر میکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل کارشناس بهداشت حرفه ای وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم اگر افکار خودکشی دارید حتما حتما از روانپزشک کمک بگیرید
برای افکارتون باید دید از چه زمانی شروع شده و فراوانی و تعدادش چقدر است
تکنیک تنفس عمیق و مراقبه کمک بگیرید
به افکارتون زمان بدید مثلا دوتا تایم رو مشخص کنید به همین افکاری که اذیتتون میکنه فکر کنید
ورزش کنید. کتاب لخوانید. تمرکزتون روی اهداف و فعالیتهای لذت بخش تون کنید