سلام من سه ساله ازدواج کردم و مادرم خیلی بهم وابستست پدرم باهاش اختلاف سن داره و مریضه با هیچکس جز من راحت نیست و خو نمیگیره بیشتر از دو روز اگر خونش نرم ناراحت میشه یا زنگ میزنه میگه من تنهام بیا اینجا من اصلا طعم زندگی با شوهر رو نمیچشم هرجا میرم فکر پیش اونه چیکار کنم این طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
جان دلم یه سوال ازت دارم
جایگاه همسرت در زندگی تو کجاست؟
با این شرایطی که توصیف می کنی به نظر میرسه زندگی زناشویی تو دچار مشکلاتی هست
مادرت به شما وابستگی شدیدی داره که اگه خودت متوجه اون نباشی و مدیریتش نکنی رابطه تو و همسرت رو دچار مشکلات جدی خواهد کرد
می دونم برات سخته چون دچار احساس گناه میشی و این حس تورو مجبور می کنه تابع مادر باشی
بهت توصیه می کنم به صورت حضوری به یک درمانگر مراجعه کنی تا بتونی به یک استقلال روانی برسی و بتونی یه رابطه مثبت با همسرت داشته باشی