پشیمانی از سقط جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 201 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من نا خواسته باردار شدم هفت هفته به علت آرتروز کم خونی و بی دندونیم تصمیم به سقط گرفتم دو آمپول پروستاگلاندین و چهار قرص واژینال سایتوتک استفاده کردم بعد سه ساعت پشیمون شدم و با فشار آب شلنگ دستشویی قرص ها رو بیرون آوردم خونریزی هم نکردم اگه تو سونو قلب جنین ضربان داشت بازم سالمه عقب مونده نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خانمی که برای سقط از پروستاگلاندین و سیتوتک استفاده میکند ، باید بداند که اگر سقط موفقیت امیز نبود ، باید از طریق کورتاز سقط کند . زیرا احتمال بروز انومالی در جنین بالاست .