سوزش و درد بعد از زایمان

با سلام .۱۹ روزه زایمان کردم. زایمان سختی داشتم .پارگی داخلی داشتم . دوبارم بیهوش شدم دقیقا بعد بعد زایمان چون خونریزی زیادی داشتم.دکتری که بخیه هامو زد گفت تا ۱۵ روز نشینم فقط راه برم و دراز بکشم.منم رعایت کردم الانم بخیه های بیرونیم افتاده .ولی موقع نشستن کج میشینم غذا چون سوزش دارم یکم.خواستم بدونم سوزش و یکم درد خفیف که گاهی وقتا دارم طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

کلا تمام زایو ها باید 3 هفته پس از زایمان معاینه شوند . جهت معاینه به پزشکتان مراجعه کنید .