تنظیم ساعت خواب کودک

سلام.پسرم ۳ ماهو ۱۲ روزشه شبها تا ساعت ۶ صبح بیداره و شاید کلا نیم ساعت بخوابه بعد میخوابه تا ساعت ۲-۳ بعداز ظهر و فقط چشم بسته نق میزنه که شیر بخوره بیدارم‌نمیشه میخوره دوباره میخوابه هر کاری میکنم شبها بخوابه روزها بیدار باشه نمیشه چیکار کنم ساعت خوابش تنظیم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز درست است که شیرخوار شما کوچک است وبازی کردن و سرگرم کردن متفاوت، ولی باید سعی کنید در طول روز پس از چند ساعت که خوابید بیدار کنید و بیشتر با شیرخوار صحبت کنید و بازی کنید تا زمان بیداربودن در طول روز بیشتر شود تا شب بهتر بخوابد.