شوهرم و مادرش بهم وابسته هستن چیکار کنم؟

شوهرم ٣٦ سالشه خودم ٢٣ مادرشوهرم ٥٤ و پدرشوهرم فوت كرده (سال٩٣) يه برادرشوهر و يه خواهرشوهرم دارم كه وقتي پدرشون بود سروسامون گرفتن و سر زندگی مستقل خودشونن

شوهرم پسر بزرگ خانوادست بخاطر مادرش و شرايطش ازدواج نكرد آخه اينجور بچه ها انگار احساس گناه ميكنن انگار

الان ما دو سالو نيم عقديم شوهرم خونه مستقل خريده اما ميترسم بعد عروسی مشكلات ديگه ای پيش بياد مثلا مادرش هميشه پيش ما باشه يا ما پيش اون باشيم آخه جاريم و خواهرشوهرم مثل مهمون ميانو ميرن

خرج مادرشوهرم با شوهرمه خودشم كمی حقوق داره اما خرجش خيلی زياده

مادرشوهرم خيلی به شوهرم وابست شوهرم نشون ميده كه وابسته نيست اما از لحاظ عاطفی خيلی به مادرش وابستست خيلی دعوا ميكنيم سر مادرش

چون به مادرش خيلی توجه ميكنه باعث شده حساس بشم حتی بهش گفتم حد و مرزتو با مادرت رعايت كن

يجور فراتر از مادر و فرزند رفتار ميكنن كه منو ميترسونه

ميخوام ببينم چيكار كنم كه در عين حال كه مادرشو دوست داره به سمت من كشيده بشه به من وابسته شه

آيا بعد عروسی ميتونن دوری  رو تحمل كنن

اينم بگم هميشه شوهرم سعی ميكنه تعادل رو رعايت  كنه بين منو مادرش ولی من حسادت ميكنم به رابطشون بعضی اوقات كه حرف ميزنن خودمو كنار ميكشم انگار اضافم

از طرفی از صميميت با خانوادش بشدت ميترسم

ميترسم باعث شه شوهرم بيشتر به سمتشون كشيده شه

كلي چيزاي ديگه كه نميشه نوشت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ريشه اين ترس و نگراني ها كجاست به نظر ميرسه شما انچه در روابط اطرافيان ديديد را داريد به زندگي خود تعميم ميديد
اينكه فرزندان اول بيشتر حامي هستند را نميتوان انكار كرد
نگراني براي اتفاق نيفتاده كمي غير منطقي است
عزيزم دعوا و تنش اشتباه است و متاسفانه با اين كار شما همسرتون را بيشتر از خودتون دور ميكنيد گاهي لازمه خودمون را جاي طرف مقابل بزاريم و از ديد ان شرايط را ببينيم
اين انتظار غير منطقي است كه مادري كه ٣٣سال بوده را بخاطر حضور ٣ساله شما كامل كنار گذاشته شود خودتون بوديد  ميتونستيد !وقتي ايشون تعادل دارند بهتره كمي از اين حس مالكيت كامل دست برداريد در عوض رابطه خودتون باهمسرتون وحتي مادر همسرتون را نزديك تر كنيد براي موضوعي كه براشون مهمه ارزش قائل باشيد اينجوري ارزش خود را بالاتر ميبريد
حتما بهتره جلسه مشاوره فردي برويد و ريشه اين نگراني ها را پيدا و حل كنيد .