با سلام وخسته نباشید من ۲۴ روز پیش زایمان طبیعی کردم و حدودا پنج شش عدد بخیه دارم که تا الان فقط یکی اش افتاده و بقیه هنوز نیافتاده رفتم دکترم برای چکاب گفت خیلی خوبه حتی عفونت هم  نداره و افتادنش حداکثر ۹۰ روز زمان میبره درسته به نظرتون؟ من استانبول زایمان کردم یعنی بخیه ها فرق داره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام خیر اغلب زودتر جذب میشه و گره میفته با سشوار مرتب خشک کنید در صورت ازار نخها حضوری مراجعه کنید میتونند نخهارو خارج کنند حتی اگر جذبی با زمان بالا باشد