آیا بیش فعالی هم باعث تاخیر گفتار میشود؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 620 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام بچه خواهر من اواخر ۹۵ به دنیا ا مده پارسال متوجه شدیم که عدم توجه داره .وقتی پیگیری کردیم یه دکتر گفت احتمال اوتیسم میره .چون در حد مامان وبابا فقط حرف میزد و به هیچ چیز وهیچ کس توجه نمیکرد و اصلا نمیدونست دست وپا چیه ولی بردیمش پیش کار درمانی وگفتار درمان

اون ها معتقد بودن بعد از یه مدت که این اختلال اوتیسم نیست بلکه اختلال عدم تمرکز وتوجه داره به شدت وپیش چند دکتر بردنش اون ها هم گفتن که علاوه بر اختلال عدم توجه وتمرکز بیش فعالیه شدید داره که باعث تاخیردرگفتارمیشه با کار درمانی و گفتار درمانی درست میشه بعد دکترش هم قرص ریسپریدون بهش داده الان خیلی خوب شده ولی جمله نمیگه در حده کلمه اس از نظر فهم هم خوب شده ولی وقتی حرفش رو نمیفهمیم یا کار بدش رو دعوا میکنیم همه چی رو پاره میکته وبهم میریزه آیا امکان داره واحتمالش میره که اوتیسم باشه

کلمات رو بیشتر میتونه بگه ولی بازم کمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام دوست عزیز
با این شرح حال و گزارشی كه شما دادید نمیشه تشخیص اتیسم گذاشت..كودك باید حضوری تحت ارزیابی تخصصی اتیسم قرار بگیرد.ولی انچه از گزارش شما مشهود است كودك نیاز شدید به درمان تخصصی گفتاردرمانی و كاردرمانی دارد.

تجربه شما

ممنون عزیزم❤