تنبلی کردن در درس خواندن

سلام خسته نباشید

ببخشید من از درس خوندن یکم شونه خالی میکنم

و مامانم از موضوع به شدت ناراحته و همیشه به من میگه که درس بخون به خاطر همین همش دعوا داریم باهم

میشه بگید چجوری درس بخونم ک هاز درس خوندن لذت ببرم ؟؟؟

خیلی خیلی ممنونتونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. باید رشته ای را انتخاب کنید که دوست داشته باشید. اگر به من بگویند زبان ژاپنی را یاد بگیر قطعا از زیر کار فرار می کنم. اما اگر یک کتاب زیست شناسی یا جغرافی به من بدهند سریع می خوانم. نزد یک مشاور تحصیلی و شغلی بروید تا علاقه اصلی شما مشخص شود. وقتی علاقه شما مشخص شود دیگه خودتان خودکار می خوانید و لذت می برید. حتما ممکنه گاهی بادتان برود غذا بخورید. البته علت درس نخواندن فقط بی علاقگی نیست. علتهای دیگر بی علاقگی کلی به درس ، افسردگی ، اضطراب ، بی برنامگی ، اختلال خواب ، عدم برنامه ریزی در زندگی ، پرداختن به امور دیگر از جمله شبکه های اجتماعی و .... نیز می باشد.