من دوتا زایمان طبیعی داشتم به فاصله ۶سال بارداری هام هم راحت بود . واسه دوتا اولی هیچ دردی نداشتم و بستری شدم و تو سه ساعت با امپول فشار زایمان کردم. حالا باردارم دوتا پسر دارم سومی دخمله!

واسه این دخترم هم تحت نظر ماما بودم رفتم مطبش گفتم زایمان تو مطب بگیر گفت اصلا و ابدا تو مطب نمیگیرم ولی هر زمان حتی خارج از شیفتم درد داشتی میام بیمارستان زایمانت خودم میگیرم و کنارتم . متاسفانه شهر ما بیمارستان خصوصی نداره یدونه دولتی داره که کادرش حتی اداری بیشترشون کرونا دارن! ماما گفت مرتب زایشگاه گندزدایی میشه نگران نباش!! منم بیشتر برای همسرم میترسم که باید بره تو محیط بیمارستان بشینه چند ساعت و حتی خودمم بعدش ببرن بخش زنان بعد زایمان بستری کنن!!

رفتم پیش یه ماما دیگه که بازنشسته شده و چندساله داره تو مطبش زایمان میگیره!! بهش گفتم میخوام مطب زایمان کنم گفت باشه هفته ۳۸بیا معاینه ات کنم!! مطبش که رفتم هفت نفر بیرون در مطبش وایساده بودن تو نوبت که یکی یکی ماما میفرستادشون داخل مطب. همسرم میگه خوب اینم که مریض زیاد میرن و‌میان خطرناکه!!!

بیمارستان ما همراهی باید پشت درب زایشگا وایسه نمونه خون ببره ازمایشگاه پرونده ببره این طرف اون طرف این خیلی بده و خطرناکه واسه همسرم.

امروز رسیدم به 38هفته و چهار روز دیروز رفتم مامایی که توی مطب زایمان میگیره نه گوشیشو جواب داد . اف اف حیاطشم زدم قطع کرد!!! منم رفتم مامای قذیمی خودم هرچی باز خواهش کردم زایمان در مطب بگیر گفت نه. گفت 37هفته ای معاینه ات هم نمیکنم.

در حالی که الان توی 39هستم(!!

باز برم مطب همون ماما بگم معاینه ام بیام مطبت زایمان کنم؟

امار کرونایی های شهرما روند صعودی داره

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام به هیچ وجه زایمان در مطب بدون تجهیزات جراحی به صلاح نیست با توجه به سیستم ضد عفونی بیمارستان نگران نباشید شما در هر بیمارستان دیگه ای هم حتی خصوصی در معرض ابتلا هستید با استرس تنها ایمنی خودتونو کاهش میدهید
برای تاریخ دقیق زایمان به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید