سلام. پسرم تازه شش ماهش شده دو روزه قطره آهن میدم عق میزنه چه قطره ای بهش بدم غیر از این ایرانی در ضمن شیرخوردنش هم خیلی کم شده بزور بهش میدم. الان یه هفته ست غذای کمکی فرنی میدم اونم نمیخوره البته این توضیح رو بدم من تمام نکات دادن قطره و غذای کمکی رو رعایت میکنم قطره رو ته حلقش اونم در دو نوبت میریزم یکساعت بعد شیر خوردنش و غذای کمکی هم هر روز سر ساعت مشخص  بعد نیم تا یکساعت از شیرخوردنش یک وعده ۳ تا ۴ قاشق میدم که میریزه بیرون

واقعا برای این دومورد مستاصل شدم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز در مورد قطره از قطره های لیپوزومال که هم طعم بهتری دارند و هم تحمل گوارشی راحت تری دارند استفاده کنید.
در مورد خوب شیر نخوردن هم نیاز به معاینه هست گاها تنها تظاهر شروع عفونت‌در شیرخوارگی بشورت خوب شیر نخوردن هست.