شیر خشک برای وزن گیری

سلام

پسرم موقع تولد ۳۴۰۰ بود تا ۲۵ روز وزن کم کرد و شد ۳ کیلو از روز بعد شروع به اضافه کردن کرد  اما هنوز خیلی وزنش کمه ۴۶ روزشه ۳۶۰۰ شده چندتا دکتر بردم مشاور شیر دهی رفتم میگن شیرت خوبه درست دهن میگیره و مک میزنه اما به بچم که نگاه میکنم میبینم وزن نگرفته دلم اتیش میگیره ساعت ها زیر سینم میمونه و تا جداش میکنم گریه میفته همش دهنش بازه و دنبال سینه س به زور میخوابونمش مدفوعش روزی ۲ یا ۳ باره دلدرد موقع دفع باد و دفع مدفوع داره ۲یا ۳ ساعت یکبار ادرار میکنه مدل شیر دادنمو چک کردن مک زدنش عالیه شیرم میپاشه تصمیم گرفتم شیر خشک با قطره چکون از کنار سینم بدم دیگه مارک اپتامیل پی دی اف ولی نمیدونم چندبار و چقدر در روز کیا بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز برای سن زیر یکسال شیری که کمک به وزن گیری کنه اینفاترینی هست که میتونید دو تا سه بار در روز در حد ۶۰ سی سی مصرف کنید. فقط نکته اینه که لطفا با شیشه شیر مصرف نکنید چون عادت میکنه و دیگه سینه تون رو نمیگیره و به اصطلاح دچار nipple confusion میشه، توصیه میشه با قطره چکان یا سرنگ یا cup شیردهی مصرف کنید.