سرطان رحم چه علائمی داره؟

سلام

من بخاطر حرف یکی از آشناها که گفت هورمون استروژن و پروژسترون پوست رو صاف میکنه این قرصارو مصرف کردم البته خودشم مصرف میکرد و گفت عوارض نداره

دو ماه مصرف کردم این قرصارو

الان خونریزیهای غیر معمول دارم

ولی هیچ دردی ندارم

میترسم سرطان رحم بگیرم

دکتر هم نمیتونم برم همسرم شدیدا حساس شده به این بیماری کرونا و خودشم حتی دکتر نمیره

قبل اینا هم کلی با هم جر و بحث داشتیم و من بهش اطمینان دادم این قرصا ضرر نداره الانم نمیتونم بهش بگم

آیا من سرطان دارم؟؟

لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 شغل هیچی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مشکل شما از عوارض مصرف قرص های هورمونی است که متاسفانه سر خود و به حرف اشتباه کسی که در این موضوع علمی نداشته است مصرف شده این داروهای هورمونی  عوارض دارند و اتفاقا باعث ایجاد لک در صورت هم در بعضی از افراد می شوند اگر مشکل شما تا سیکل بعدی  برطرف نشد آن وقت باید به پزشک مراجعه نمایید