کم وزنی جنین چه دلیلی داره؟

سلام خیلی ممنون از توجه مشاورمحترم.در سونو هفته۳۴،وزن جنین۲۱۰۰بود و دور شکم هم هفته۳۳ رو نشون میداد.سونو داپلر رنگی هفته ۳۲ خوب بود،ودر خونرسانی جفت مشکلی نبود.خیلی نگرانم.نمیدونم بچه به سلامت به دنیا میاد یا نه.لطفا راهنمایی کنید.خیلی میترسم نوزاد خیلی لاغری ب دنیا بیارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درچد، وقتی سونوگرافی داپلر مناسب بوده نگران نباشید مکمل هایتان را مناسب مصرف کنید و از تمام گروههای غذایی استفاده کنید ضمن اینکه بیشترین سرعت وزنگیری جنین از36هفته به بعد هست و اگر جنینی زمان تولد ترم بالای2500وزن داشته باشد یعنی نرمال است