سلام من کیست اندومتریوز داشتم و مدت ۸ سال ازدواج کردم و باردار نشدم در این مدت زیر نظر پزشک بودم که کاملا بی فایده بود و در اخر به من گفتن فقط ای وی اف . الان مدت یکسال هست که زیر نظر دکتر طب سنتی هستم  که باعث شد کاملا پریودهای منظمی داشته باشم . ایا ممکنه این کیست از بین رفته باشه و من بتونم باردار بشم .‌

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

طب سنتی باعث بهبود اندومتریوز نمی شود .

سونوگرافی وازینال انجام دهید . اگر کیست شما واقعا اندومتریوز بوده باشد با طب سنتی برطرف نمی شود .و اگر کیست برطرف شده باشد یعنی اندومتریوز نبوده است .