سلام . من ۱۶ سالمه قدم ۱۵۵ هستش .. گودی کمر هم دارم .میخواستم بیینم راهی هست بعد از بعدز از بلوغ به قدم اضافه کنم؟ ورزش های کششی هم شروع کردم .. کسی هست نتیجه گرفته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
با تمرینات کششی و ورزش های دیگر خیلی نمی توان به قد افزود اما در صورتی که فرد قوز پشتی شدید داشته باشد میتواند با انجام حرکات اصلاحی ستون فقرات صافی داشته باشد و در نتیجه آن تغییراتی در قد دیده شود.
در صورت نیاز به مطلعه بیشتر میتوانید به سایت و اینستاگرام بنده مراجعه کنید و مقالات را در این خصوص مطالعه نمایید.