امکان داره باردار شده باشم؟

سلام و خسته نباشید خدمت شما

من ۱۱ماهه درحال اقدامم،هنوز باردار نشدم و اینکه همه آزمایشارو دادم و گفتن خوبه و مشکلی نیست و فقط گفتن دوسه تا زگیل ریز دارم که بهم زینک پلاس دادن و گفتن ازبین میره و اونم چیز خاصی نیست.

من همیشه ترشحات مختلفی داشتم. ولی ۴روزه ترشحات زرد رنگ دارم که بعضی اوقاتش همراه با مقدارخییییلی کمی خون هست.از طرفی به شدت گرسنه میشم و همش باید یچیزی بخورم درصورتی که اینجوری نبودم و همینطور یبوست گرفتم.

اینم بگم این چندروزه تخم مرغ آبپززیار خوردم.

تاقاعدگیم که۳۰روزه هست،۲ روز مونده..

امکان داره باردار شده باشم؟

ترشحاتم نگران کنندس؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بخاطر ترشحات لازمه معاینه بشید تا در صورت لزوم داروی مناسب تجویز بشه
در مورد بارداری باید صبر کنید اگر قاعدگی حداقل سه تا پنج روز به تاخیر افتاد تست بارداری بدید