رفع کدورت بین خانواده ها

سلام خسته نباشید. بابت آشتی با شوهرم مشاوره میخواستم ۲ ساله ازدواج کردم  بچه ندارم چند وقت پیش دعوامون شد با خانواده همسر تو یکجا زندگی میکنیم اونا هم باخبر شدن از دعوای ما الان آتیش خاموش نمیشه شرط شوهرم هم نرفتن به خونه پدرم هست .من باید چطوری رفتار کنم که آشتی کنم دل خانواده شوهرو به دست بیارم بعدش راضی کنم برم خونه پدرم ؟ چطوری دلجویی کنم شرط رو قبول کنم آیا ؟ ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم
تعارضات بخش پایدار در روابط بین زن و شوهر هاست
اما این که چطور این اختلافات رو حل وفصل می کنیم مهمه
مشکل تو آشتی کردن نیست بلکه مشکلت کمبود مهارت هست
جان دلم این دفعه با هر شرایطی آشتی کردی اگه دوباره اختلافی پیش بیاد تو باید چه شرایطی رو بپذیری برای آشتی کردن؟؟؟
هر دو نیازمند زوج درمانی هستیدتا یه سری مهارت زناشویی رو فرابگیرید