بهترین زمان برای بارداری

سلام وقتتون بخیر

من همسرم رو خیلی دوست دارم اما ایشون تو خیلی از زمان ها پشت من نبودند و از این نظر من خیلی احساس کمبود میکنم و خانوادشون هم من خیلی اذیت کردند اما ایشون اونطور که باید پشت من در نیومدند الان میخوام ببینم بنظر شما با شرایط موجود صلاح هست بزارم باردار بشم چون بشدت میترسم که پس از زایمان خانوادش رو مغزش کار کنن و بچه رو از من بگیرن بشدت میترسم اما دلم بچه میخواد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم
عزیزم با توجه به شرایطی که داری اول باید رابطه رو درست کنید بعد بچه داربشید .
هیچ بچه ای نمی تونه یه رابطه ناامن رو درست کنه
اول باید این نا امنی تو برطرف بشه و رابطه درست بشه بعد به بجه فکر کنید
حتما حضوری مشاوره بگیرید