برای درمان رفلاکس کودک باید چیکار کنم؟

سلام دخترم ۱۵ماهشه.از نوزادی رفلاکس داشت و شیر بالا میآورد.هنوز خوب نشده.دارو هم مصرف نکرده..ماهی یا هفته ای یکبار دوباره شیر بالا میاره.گاهی اوقات هم تا گلوش بالا میاد و سرفه می‌کنه.شیرخشک ببلاک میخوره.به نظرتون باید چیکار کنم که رفلاکسش خوب بشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، درمان ریفلاکس نیاز به دارو دارد. متاسفانه در بخش کلینیک نی نی سایت به دلیل اینکه احتمال استفاده از دارو های تجویز شده به صورت غلط توسط کاربران وبسایت وجود دارد از تجویز دارو در این بخش معذوریم. در صورت تمایل از مشاوره تلفنی برای اطلاع از نوع داروها استفاده کنید.