عشق نافرجام و ناراحتی من

سلام. من ۲۲ سالمه از خیلی وقت پیش یکی دوست داشتم هیچ وقت دختر بی بند بار بدی نبود چند سالم طول کشید تا راضی شدم ببینمش چون مخالف دوستی بودم اما خب بلد بود چیکار کنه گولم زد وعده الکی داد حالا فهمیدم چقد بی ارزشو دروغگو مچشو گرفتم دیگه هر چی ازش تو گوشیم بود پاک کردم آینده ایی برای من با اون وجود نداره اما خب دوستش دارم. حالا حالم بده آیندم چی میشه هر چی میکنم عذاب وجدان دارم  آخه چطور با یکی دیگه ازدواج کنم در صورتی که با یه نفر دیگه بودم نه میتونم به کس دیگه حس داشته باشم. کلا فرک میکنم دیگه آینده ایی برام وجود نداره شما بگید من چی کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بر شما

درک می‌کنم فردی مثل شما که مقید به اصولی هستین و اهل روابط متعدد نیستین، در صورت چنین آشنایی و دوستی، چقدر به طرف مقابل دلبسته میشین. و زندگی و آینده‌ رو با او می‌بینین. و کاملا قابل درک هست که وقتی متوجه بشید او فرد صادقی نبوده، رویاهاتون رو در ارتباط با اون فرد، ازدست‌رفته می‌بینید و احساس ناامیدی و اندوه می‌کنید. درست‌ه هدف شما برای آشنایی، ازدواج بوده نه دوستی و در نظر داشته باشید که هر فردی ممکن هست به قول شما گول بخوره. اما این خیلی اهمیت داره که تونستید در نهایت به شناخت خوبی از طرف مقابل‌تون برسید و قبل از اینکه بخواهید با او ازدواج کنید، متوجه شدید که ایشون، فرد مناسبی برای زندگی شما نیست.

هر فردی تا قبل از انتخاب همسر مناسب، ممکن هست خواستگارها و آشنایی‌هایی رو تجربه کنه و بعضی از اونها رو خیلی هم جدی بدونه. اینکه متوجه بشیم اون فرد، فرد مناسب ما نیست، درست‌ه که حس خوشایندی ایجاد نمی‌کنه اما خیلی بهتر از یک انتخاب اشتباه و یک ازدواج محکوم به شکست هست. شما بسیار جوان هستید و چه در زمینه‌ی تحصیلی و شغلی، چه در زمینه‌ی روابط و ازدواج، می‌تونید انتخاب‌های مناسبی داشته باشید. پیشنهاد می‌کنم در زمینه‌ی انتخاب همسر و ازدواج، بیشتر مطالعه کنید تا بتونید در آینده، با شناخت عمیق‌تری که نسبت به خودتون و معیارهاتون به دست میارید، انتخاب مناسبی داشته باشید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون