سلام نوزادم در رفتگی زانو گرید ۳ و لگن گرید ۴ دادن.هردوزانو لگن نیاز جراحی داره.زانوی راست عمل شده و شکر خدانتیجه خوب بوده.الان ۱۱ ماهشه.تو نشستن مشکلی نداره.خیلی سریع عم به شکم میشه ولی دیگه نمیتونه برگرده.کار درمانش اصرار به سینه خیز رفتن وغلت زدنش داره.میخاستم بدونم به نظرتون با مشکلاتی که داره واینکه پای چپش زانو کاملا برعکس خم میشه وهنوز درمان نشده امکانش هست؟ینی واسه سینه خیز رفتن نیازی به کمک گرفتن از پاها نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض ادب خدمت شما والد گرامی
در این شرایط همکاری که کودک شمارو حضوری معاینه کرده باید نظر بده، اما چندتا نکته خدمتتون عرض می‌کنم:
1. در این شرایط بهترین راهکار اینه که این بچه رو با محدودیتای خودش ببینیم و درمان رو فردی و اختصاصی پیش ببریم
2. در درمان‌های جدید اصراری بر کسب همه مراحل رشدی وجود نداره اونم برای کودکی که این همه مشکل مادرزادی داره
3. اصل درمان برای کودک شما اینه که اصلا فشاری که منجر به تشدید اسیب‌ها( دررفتگی کامل مفاصل) بشه و یا آسیب جدیدی به وجود بیاره به کودک وارد نکنید.
4. حتما حتما درمان کاردرمانی با دستورکامل جراح پیش بره و کار اضافه‌تری برای کودک انجام نشه
5. سینه‌خیز رفتن در مراحل ابتدایی می‌تونه بدون پا هم انجام بشه ولی در ادامه پاها هم به کمک دست‌ها میان و یک سینه‌خیز رفتن کامل شامل حرکت پا و تنه هم میشه.
با احترام