Iugr شدید در بارداری

سلام عزیز من ۲۶ هفتمه اما جنین ۲۰ هفته مانده.مقاومت شریان وریدداکتوس زیاد هست.جفتم هفته ۱۸زودرس از رحم جدا شده بود اما چون ضربان قلبش میزد کورتاژ نکردن.چندتا دکتر رفتم میگن یا داخل رحم میمیره خودش.یا موقع تولد.بمانه هم ناقص میشه.چون اکسیژن و خون به مغز نرسیده ۶ هفته.حتما مشکل مغزی خواهد داشت.سونو چهار بعدی نوشتن.دکتر خودم میگه مشکل دار میشه اما من کار غیرقانونی نمیکنم فقط میتونم بنویسم بری بیمارستان بستری شی تا خودش به دنیا بیاد.چند نفر دیگه هم نشون دادیم اونام میگن ازاین بچه نمیشه براتون.اما ما نمیتونیم سقطش کنیم.فقط یه متخصص زنان گفت که میتونی قرص بذاری خودت خونریری کنی بیای بیمارستان میام بالای سرت.وزن جنین من توی هفته ۲۶ سیصدوپنجاه گرم هست. میخوام نظرشماروبدونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک سونوگرافی از نظر حجم مایع و احتمال انومالی و وضعیت اختلال رشد داخل رحمی انجام دهید . هر کدام از مواردی که ذکر شد اگر مشکل داشت ، میتوان برای ختم بارداری اقدام کرد .با جواب سونوگرافی هایی که ذکر شد به درمانگاه یک بیمارستان دانشگاهی مراجعه کنید .