سلام وقت بخیر من در ماه پنجم بارداری هستم حدود یک هفته درد درناحیه شکم داشتم وعذرخواهی میکنم اسهال بودم اما دو یا سه روز اخیر حدوداهر نیم ساعتی شکمم ی درد بدی میگیره ول میکنه هنوزهم اسهالم ازون هفته اما اصلا دستشوییم نمیاد...بازهم عذر خواهی میکنم میترسم ازین همه زور که تو دستشویی میزنم ی اتفاقی بیوفته نمیدونم چیکار کنم میتونید راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود، تعریف اسهال مدفوع شل آبکی است که حداقل پنج بار در روز باشد اگر چنین حالتی دارید حتما با متخصص عفونی مشورت کنید چون از نظر کرونا باید بررسی شوید

تجربه شما

سلام این درد به خاطر انقباضات رحمی بود و همچنین یبوست...حتما دراینگونه مواقع به پزشکتون سریعا مراجعه کنین.چون خطر زایمان زودرس رو داره و متاسفانه سقط جنین.