مدفوع کودک ده ماهه

عرض سلام و خسته نباشید. کودک ده ماهه ای دارم که روزی ۵ الی ۶ بار در روز گاهی هم بیشتر مدفوع میکند. مدفوعش هم متوسط رو به شل است. شیر خشک نان ۲ مصرف میکند و غذا هم اکثرا سوپ میکس شده برایش درست میکنم. و داخل سوپ هم اکثرا گوشت قرمز، مرغ، برنج، جو پرک، و سیب زمینی میریزم‌. سیب درختی و موز دوسه روزی یبار بهش میدم‌. و گاهی هم شیر برنج‌‌.  وزن گیریش بد نیست و به گمونم الان ۱۱ الی ۱۲ کیلو باشه. رنگ مدفوعش متغیره گاهی زرد گاهی سبز تیره.  میخواستم ببینم این تعداد دفعات مدفوع برای کودکم مشکلی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن بدو تولد ذکر نکردید ولی بطور کلی کودک 10 ماهه ای که 11 کیلو باشد یعنی رشد خوب دارد و مشکلی ندارد.سعی کنید انواع غذای کمکی مناسب با سن را بدهید و فقط یک غذای خاص ندهید. رنگ مدفوع باتوجه به مواد غذایی که می خورد متغیر است. ممکن است  نوع شیرخشک هم در تعداد دفعات مدفوع تاثیرگذار باشد.