تصمیم گیری برای ازدواج

سلام..من 26 سالمه و نزدیک یه ساله با پسر25 ساله آشنا شدم...ایشون قصدشون از اول ازدواجه و تو این مدت صداقت تعهد و دوست داشتنشون تا جایی که تونستن بهم ثابت کردن..هربار خواستن بیان جلو من اجازه ندادم چون فکر میکنم هم سطح هم نیستیم و میترسیدم مشکل ساز بشه ازطرفی هم از شخصیت و رفتارشون کاملا راضیم و فکر میکنم ممکنه بعدا پشیمون بشم از اینکه ردشون کنم.تفاوت ما یکی اینکه من یه سال بزرگترم و وضعیت مالیشون طوری نیست که بتونن زندگی تشکیل بدن ولی در زمینه کاری فرد بامسئولیتی هستن ازطرفی یه پدر پیر دارن که پشتیبانشون نیست قبلا تو عقد جداشدن به دلیل خیانت طرف مقابل و خیلی لاغرن بااینکه من لاغرم ولی کنارشون هیکلی دیده میشم...از یه طرف از اخلاق و شخصیتی که دارن کاملا راضیم از طرفی هم میترسم این تفاوت ها در سن و ظاهر و وضعیت مالی مشکل ساز بشه...ممنون میشم راهنماییم کنید..

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر اين افكار باعث ازارتون شده
شما به نسبت شناخت خوبي از يكديگر پيدا كرديد
همه روابط بي نقض و كامل نيست بايد ببينيد الويت خودتون چيه تمامي اين موضوعات كه مطرح كرديد مواردي هستند كه قابل حل اند
تنها موضوع سن و جدايي ايشون هست كه كمي ميتونه باعث ترديد بشه كه خب يك سال تفاوت انچنان زيادي نيست و تنها به ديدگاه شما و اون اقا بستگي داره .
بهتره راجب علت جدايي هم بيشتر بدانيد.
خيلي از افراد حمايت مالي دارند اما فرد تلاشگر و كاري نيستند و اين تلاشگر بودن ايشون خود يك امتياز بزرگ است .
حتما جلسات مشاوره پيش از ازدواج برويد و بعد تصميم نهايي را بگيريد چه ادامه رابطه چه اتمام ان كه زماني باعث افسوستون نشه .