سلام

نامزدم به واسطه موقعیت اجتماعی پدرم سمتم اومد و بعد از دوسال آشنایی با اطلاع مادرم که به قصد ازدواج بود به خواستگاریم اومد و الان یک ساله عقدیم

وقتی با نامزدم قدم میزنم نگاهش به خانوم های دیگه منو اذیت میکنه و حس میکنم هیزه

و اینکه من اتفاقی مسیجای زشت و جنسی رو که بین ایشون و خانم های مختلفی بود رو تو گوشی ایشون دیدم هر چند واقعا تاریخشون مال قبل از دوران عقد بوده ولی به چه دلیل این پیامارو پاک نکرده و نکته دیگه اینکه به تازگی یکی از دوستام ادعا میکنه که نامزدم وقتی با من نامزد بوده در عین حال با دختری که دوستم میشناسه دوست بوده ؛ من این قضیه رو به نامزدم گفتم ولی انکار میکنه و میگه اینطور نیست

آرامش از زندگیم سلب شده و همش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه

به شدت افسرده شدم ، از طرف حس عذاب وجدان و تعهد نمیزاره جدا بشم

نمیدونم چی درسته چی غلط؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر براتون شرايط سختي هست
عزيزم من تمامي صحبت شما را خوندم به نظر ميرسه شما قبل از همه اين مسائلي كه مطرح كرديد كمي راجب نوع اشنايي ايشون حس ترديد داريد و براتون اين موضوع كمي ازار دهنده است .وقتي رفتاري ازارمون ميده لازمه حرف بزنيم با ارامش اين حسي كه از نگاه ايشون به ديگران بهتون دست ميده را عنوان كنيد نه با لحن بد و متهم كننده بلكه دوستانه سوال كنيد و جواب بخواهيد
لازمه در زندگي زناشويي حريم شخصي را حفظ كنيم جستجو در گذشته يا برچسب زدن به ايشون وقتي با شما وارد رابطه نشده بودن و تعهدي نداشتن اشتباه است بجاي خود خوري ميتونيد از ايشون بخواهيد چت ها را پاك كنن و يادمون باشه مدام كنكاش نكنيم
عزيزم ادعا و حرف هاي ديگران را دور بريزيد از كجا معلوم است اين دوستتون صادق باشند و نيتي مبني بر خراب شدن رابطتون نداشته باشن وقتي ايشون منكر شدند بهتر است ديگر موضوع را مدام عنوان نكنيم  كه باعث شكستن حرمت ها شود
عزيزم ما تنها يك بار زندگي ميكنيم و لازم نيست براي عذاب وجدان يا هرچيزي همان يك بار زندگي را به خودمون زهر كنيم
بهتره ادامه رابطه يا اتمام اون را سود و زيان كنيد و تصميم بگيريد.
حتما لازمه جلسات مشاوره داشته باشيد .