همسرم اجازه نمیدهد روزه بگیرم

سلام منو همسرم بشدت سر مسائل دینی و اعتقادی اختلاف داریم تا حدی که اجازه نمیده روزه بگیرم و امروز منو مجبور کردم روزه مو باز کنم.بنظرتون این مشکل رو چطور حل کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
در مورد انجام واجبات و ترک محرمات، اجازهٔ همسر شرط نیست و باید روزه بگیرید.
اما اینکه مشکل را چگونه حل کنید با مشاورهٔ کتبی نمی‌شود. باید حضوری از یک مشاور خوب، مشاوره بگیرید. چون باید در این باره گفتگو شود و اغلب نیاز است دو نفری نزد مشاور بروید‌.