ترس دخترم از غریبه ها

سلام من دخترم ۱۹ ماهش هست و از آدم های جدید میترسه و همچنین از صدای آیفون، تلفن ، موبایل هم میترسه به شدت ، ممنون میشم کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
كودكان اين گروه سني وابستگي به والد خودشان دارند و تا دوسالگي هم از صداهاي بلند و جديد معمولا ميترسند و اين چيز نگران كننده اي نيست اما ميتوانيد از حالا به او آموزش هم بدهيد اينكه آن فرد غريبه را بعنوان آقا يا خانم نام ببرند و اين خيلي مهم است كه به او هرزمان يادآوري كنيد كه شما و همسرتان هميشه كنارش هستيد و مراقبش هستيد و در مورد صداها پيشنهاد ميكنم ابزار آلات موسيقي كودكانه برايش تهيه كنيد تا خودش توليد صدا كند و كم كم ترسهايش كمتر شود و بتواند راحت تر با صداهاي جديد آشنا شود نه اينكه اورا از همه محيط ها دور كنيد كه نكند از صدايي بترسد.