ورزش و رژیم کالری شمار

سلام من یک هفته است که رژیم کالری شمار استفاده میکنم و روزی حداقل سی دقیقه ورزش میکنم حلقه کمر و دراز نشست و پیاده روی وزن اولم 64/100 بود اما این هفته 69 شده‌، قدم 164 و اینکه سه سال از زایمان میگذره و از همان ابتدا 64 بودم و وزنم زیاد تغییر نکرده علت اضافه کردن پنج کیلو در یک هفته با وجود رژیم و ورزش چه میتواند باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام دوست عزیز
۵ کیلو افزایش وزن در عرض یک هفته مقدار زیادیه. به نظر میرسه اشکال کار در ۲ جا باشه: یا کالری مصرفیتون بیش از نیازتونه یا ترازویی که استفاده کردین دقیق نیست.  خودتون رو همیشه با یک ترازو که میدونید دقیق کار میکنه وزن کنید. و چون وزن در طول روز متغیره همیشه یک زمان از روز وزن کنید که بهترین زمان صبح ناشتا با شکم خالیست. و مطمئن شید که کالری مصرفیتون متناسب با نیاز های شماست.