سلام من یه زن ۲۱ ساله و یه  پسر  بچه یکساله دارم من تو سن ۱۷ سالگی نامزد کردم بعد از چند ماه تو نامزدی فهمیدم که شوهرم با چند تا زن چت میکرده خیلی ناراحت شدم به مادر و خواهرش و خودش گفتم که از این موضوع خبر دارم تنها کاری که کردن منو آروم کردن و به پسرشون تذکر بعد چند ماه دیگه دیدم دوباره داره چت میکنه  این دفعه به روش نیوردم به مادر و خواهرش گفتم بعد چند روز دعوامون شد بهش گفتم که دیدم با فلانی چت میکردی گفت من همچین کاری نمیکنم وقتیم عروسی کردیم دوباره دیدم  بازم هست تا اینکه بچه دار شدم از اینکار دست کشید تا اینکه دیشب رفتیم خونه باباش اینا (داداشش و خودش تو بیمارستان کار میکنن) با داداشش داشت حرف میزد گفتش که فلان همکارم خیلی زنه خوش رو خوش برخورد و خوشتیپه منم شنیدم از حرفش ناراحت شدم وقتی اومدیم خونه بهش گفتم گفت مگه چی گفتم منم گفتم اگه من بجای تو از یه مرد غریبه تعریف می کردم چی باهم دعوامون شد الانم سرکاره بهش زنگ زدم جواب نمیداد باز زنگ زدم میگه حال و حوصله ندارم خداحافظ من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ر جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به نظر میرسه خود شما رفتار همسرتون رو تقویت می کنید اونم به این صورت که شما خودتون هر دفعه دلتون خواسته توجیح بشید و صورت مسئله رو نادیده بگیرید و با خشم نسبت به عملکرد همسرتون ادامه بدید
این در حالی اتفاق میفته که یا شما از خیانت همسرتون مطمئن نیستید یا به ایشون وابسته هستید و ترس از تنها شدن دارید
شما نیازمند مشاوره حضوری هستید تا سهم خودتون رو در ابتدا پیدا کنید و این که یاد بگیرید چطور از مرزهای رابطه تون مراقبت کنید