سلام من ۱۹ سالمه و دانشجوی رشته ی مددکاری اجتماعی هستم . بعضی حروف مثل ز ، س و ش رو به درستی نمیتونم تلفظ کنم

با اینکه میدونم این مشکل بخاطر یادگیری غلط هست و مشکل چندان بزرگی نیست ولی باعث شده که نتونم تو بحثایی که اطلاعات کامل دارم شرکت کنم یا دعواهایی که حق با منه از خودم دفاع کنم .

با خونوادم هم درمیان گذاشتم ولی اونا میگن تو مشکلی نداری و نیازی به گفتار درمانی نداری . مشکل مالی ندارم ولی خب بخاطر قبول نکردن این مشکل توسط خونوادم ، نمیتونم توی جلسه های گفتار درمانی شرکت کنم . اگه ممکنه کمک کنین که بتونم خودم این مشکلو حل کنم

چون رشته ای که دوست دارم و دارم درسشو میخونم وابسته به صحبت کردن هست

ممنونم🌸

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام دوست عزیز
اگر خود شما از وضعیتتون ناراضی هستید میتونید از گفتاردرمان كمك بگیرید و حروف موردنظر را اصلاح كنید.
و حتما باید بصورت حضوری به گفتاردرمان مراجعه و بهتون تمرین بدن. در شرایط پیام و غیر حضوری امكان اصلاح وجود نداره.