آزمایش بارداری بدم؟

سلام خسته نباشید ،

من یک  فروردین نوبت پریودی بوده،ولی پریود نشدم،و روز ۱۸ فروردین وسط سیکل، به مدت ۵ روز، هر روز یه لکه قهوه ای کم داشتم،بعد از اون به مدت یک هفته لکه ها بیشتر شد که یا نارنجی رنگ ،یا قهوه ای یا سیاه بوده، که با فعالیت و کار زیاد لکه ها بیشتر میشد،بعد از یک هفته پاک شدم، دو روز لکه ندیدم ، و دوباره به مدت دو روز هر بار یه لکه خیلیی کم قهوه ای داشتم،و الان کلا لکه بینی قطع  شده و پاک شدم.

امکان داره باردار باشم؟آزمایش بارداری بدم؟

ممکن هست حاملگی خارج از رحم باشه؟

تا الان تست بارداری هم نزدم..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید