تغذیه و رژیم غذایی

سلام

بنده 17 سال سن دارم و قدم 150 و وزنم هم 44 است میخواستم وزن اضافه کنم میشه کمکم کنید

آخه هرکس منو میبینه میگه خیلی لاغری

درضمن صورتم هم خیلی لاغر شده

خواهش میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام دوست عزیز. برخی راهکارهای افزایش وزنی که متخصصین تغذیه دکتر زینو توصیه می کنند: نوشیدن یک لیوان آبمیوه بعد از ناهار یا شام، اضافه کردن عسل و مغزها به شیر، افزایش مصرف غلات کامل و دریافت کافی پروتئین ها و افزودن یک قاشق مرباخوری روغن مایع گیاهی روی غذاست.  و در کل باید کالری مصرفیتون کمی بیش از نیاز بدنتون باشه تا افزایش وزن پیدا کنید. شما می تونید اطلاعاتتون رو برای ما ارسال کنید تا یک رژیم متناسب با شرایط شما براتون تنظیم کنیم.