بارداری با پیشاب ممکنه؟

سلام ببخشید میخواستم بدونم همسرمن میگه که برای بارداریت زوده موقع رابطه تا میفهمه داره به اورگاسم می رسه خارج میکنه ولی الان یه دوسه روزه سینه های من سفت شدن و ماهیانه ام عقب افتاده  میگم امکان بارداری من هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل هیچی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر هنگام نزديكي،اسپرم داخل  واژن ريخته نشده ، احتمال بارداري نداريد ، شايد نشاندهنده پريود قريب الوقوع باشه. در صورت تاخير يك هفته حتما تست بارداري انجام بديد چون نوع جلوگيري همسر شما اصلا مطمئن نيست.