سلام خسته نباشید.من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۰ خیلی لاغرم هر کاری کردم نشد الان بعضیا میگن از مزاج بدنته بعضیا میگن با ورزش و تغذیه مناسب پیش یه مشاور طب سنتی هم رفتم گفت مزاج بدنت سرد و خشکه بخاطر همینه و باید با دمنوش نیوشا اصلاح مزاج کنین نمیدونم واقعا چیکار کنم

هیچ مشکلی هم ندارم همه نوع آزمایش تیرویید و هورمونی دادم مشکلی نداشتم از نظر روحی هم خداروشکر نه استرس نه اضطراب نه افسرگی.البته اشتهام هم یکم کمه

پیشنهاد شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
دم نوش های نیوشا  هیچ تاثیری نداره و اصلا استفاده نکنید
مزاج شناسی هم راه حل مشکل شما نیست
شما باید در روز حدودا 2200 کیلو کالری مصرف کید که باید از میوه و شیر و میان وعده و مغزها و یا مکمل های متناسب استفاده کنید
از قرص شیکوریدین و شربت راسیپ و زینک پلاس برای افزایش اشتها استفاده کنید

تجربه شما

منم دمنوش استفاده کردم و تاثیر خاصی ندیدیم ولی خب هیچ ماده لاغر کننده ای بدون رژیم و ورزش جواب نمیده