سلام و خسته نباشید

من سه ساله عروسی کردم تو این مدت ۳ سال همسرم ۵ و یا ۶ باری کتکم زده است ولی من هیچ وقت به کسی چیزی نگفتم همسرم تحصیلکرده است و مرد خوبی است از هر لحاظ ، ولی وقتی بحث یا دعوا پیش میاد سریع تلفن رو برمیداره و تهدید میکه که زنگ میزنم به خانواده ات یا به خانواده خودم که بیان خونمون  منم چون دوست دارم همه چیز داخل خونه حل بشه بهش التماس میکنم که نکن اینکارو  چون دوبار اینکارو کردن البته فحش هم به من و خانواده ام زیاد میدن وایشون از نقطه ضعف من سواستفاده میکنند از اینکه عزت نفسمو خدشه دار میکنه و کتکم زده احساس ضعف و بی سر و پا بودن دارم خیلی روحیم خرابه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما نیازمند مشاوره حضوری داری
عزیز دلم تحمل کردن با سازگاری متفاوت هست
این که باید در مقابل کتک کاری و ترس از ابرو باید بسازم و بسوزم بزرگترین اشتباهی هست که شما مجوز بد رفتاریهای بیشتر رو صادر می کنی
هیچ انسانی حق توهین و کتک کاری نسبت به انسان دیگر رو نداره و باید متوجه این موضوع بشه
همسر شما یک راه بیشتر نداره ایشون لازمه درمان بگیرن و شما هم نیاز هست محکم و قاطع با ایشون صحبت کنی که این رفتار رو نمی پذیری البته با زوج درمانی نیاز هست شما هم سهم خودتون رو در روند این زندگی پیدا کنید و از نقش قربانی بود دست بکشید