ورم بارداری و اضاف وزن زیاد

با سلام ..هفته۳۳ هستم و تا الان ۲۰ کیلو وزن اضاف کردم با اینکه کنترل شده غذا میخورم از هفته ۲۶ هفته ای ۱ کیلو وزن میگرم و رژیم هم هستم ولی باز وزنگیری ادامه داره ورم مچ پا هم دارم ک گاهی زیاد میشه خیلی رعایت میکنم ولی باز ورم ادامه داره فشارم هر روز چک میکنم پایین و دفع پروتین هم ندارم .چیکار کنم من الان؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

رزیم بی نمک ، در منزل کمی قدم بزنید ، هر هفته ازمایش کراتی نین خون و پروتین ادرار را انجام دهید . ادامه بارداری تحت نظر یک پری ناتولوزیست باشید .