وابستگی شدید پسر چهار سالم

سلام.پسرم چهارسالشه مجبورم بعد کرونا نصف روز و بزارم مهد ولی به خودم خیلی وابسته است اسم مهدم که میاد گریه میکنه هر چی سعی میکنم تشویقش کنم بدتر میشه حتی گفتم خودمم باهات میام ولی بازم فایده نداره چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
براي كودكان مهدكودك محيطي است كه قرار است از مادرش جدا شود و يك محيط ناآشنا و حق دارد كه احساس ناامني كند پيشنهاد ميكنم بجاي اينكه مدام به او تكرار كنيد كه قرار است بزرگ بشي و مهد بروي؛ مهكودك مناسب از نظر شرايط و ويژگي ها را پيدا كنيد و براي مهد بردن او از يك هفته قبلتر از شروع كارتان اورا به مهد ببريد تا با محيط آشنا بشود و از زماني كوتاه حداقل ده دقيقه شروع كنيد و كم كم زيادتر كنيد و اجازه دهيد احساس امنيت كند و به مربي اعتماد كند و ترس و نگراني هاي خودتان را هم به كودك منتقل نكنيد و بعداز كار سعي كنيد لحظات لذتبخش دوتايي خود را خلق كنيد.