با خواستگارم چه کنم؟

با سلام و عرض ادب

من ۲۷ سالم هست و دانشجوی سال آخر ارشد یه رشته مهندسی، روزانه ، یک دانشگاه سطح یک هستم که از نظر ظاهری هم باتوجه به نظر دیگران ، خوب هستم و همچنین خانواده محترم و بسیار خوبی دارم . حدود هشت ماه پیش آقایی حدودا ۳۵ ساله با مدرک لیسانس کشاورزی البته از یه دانشگاه نسبتا خوب برای دیدن من به منزلمون اومدن ، که توسط یکی از آشنایانشون به ایشون معرفی شدم که  ایشون با دیدن من پسندیدن و خواستگاری کردن ولی خانوادم و من تمایلی به این قضیه نشون ندادیم چون از شهر دیگه ای هستن و خیلی نسبت بهشون شناخت نداریم و مشکل دیگه اینه که ایشون کارشون هم کشاورزیه !که شغلشون اصلا مطابق با معیارهای من نیست ولی از نظر مالی وضعیت خوبی دارند.‌چند روز بعد از این قضیه به طریقی شماره تلفن من به دست ایشون میرسه و با من تماس گرفتن و پیام دادن و خواستار آشنایی بیشتر بودن که من با مشورت برادرم باز رد کردم تا اینکه بعد از هشت ماه چند روز پیش باز به من پیام دادن و تقاضای آشنایی و صحبت بیشتر دارن،  به نظر شما عزیزان کار درست چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو و مشاور تحصیلی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
جان دلم شما دچار تردید شدی این رو به این دلیل میگم که خوب در ابتدا شما قاطع گفتی نه و تمایلی هم نداشتی اما الان با پیگیری این آقا دچار تردید شدی که نیاز به مشورت رو احساس کردی؟
حال این سئوال بوجود میاد چطور میشه شما فرصت آشنایی بیشتر رو نمیدی در صورتی که این مساوی با جواب بله که نیست بلکه باعث میشه شما از این تردید و دودلی نجات پیدا کنی و درگوشه ذهنت احساس نکنی ای کاش یه فرصت شناخت داده بودم!مگر این که شما از خودتون مطمئن نیستید و احساس می کنید ممکنه با نزدیکی بیشتر دچار عاطفه بشید و شرایط رو در نظر نگیرید که این مسئله برای شما ترس ایجاد می کنه و شما کلا بدون بررسی بیشتراجتناب می کنید
به هرحال این شمایید که تصمیم می گیرید !